ORGELMUZIEK BEURS OP 30 NOVEMBER 2019

We houden deze beurs apart van onze normale boeken- en platen beurzen, omdat dit is voor een speciaal publiek. Het betreft hier een unieke verzameling voor "specialisten en verzamelaars". Het is een collectie uit de erfenis van Harrie Scheepers, organist en muziekleraar uit Deurne. Er zijn meer dan 200 LP vinyl platen, waaronder veel unieke platen uit de jaren 70 van beroemde organisten, en meer dan 100 boeken, het merendeel vakliteratuur.

De beurs vindt plaats op zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur in Het Parochiehuis, Gemertseweg 2, te BakelDORA VAN DE LAAR EN ANNIE VERHOEVEN 50 JAAR BIJ KUNST EN VERMAAK

Op 1 juli 2019 heeft het Bakels Gemengd Koor “Kunst en Vermaak” Dora van de Laar en Annie Verhoeven gehuldigd i.v.m. hun 50-jarig jubileum.

Beiden zingen vol enthousiasme bij de sopranen. Zij zijn allebei actief en trouw lid.
Dora heeft extra taken vervuld bij het koor, zoals deelname aan het bestuur, het verzorgen van de koorkleding in het verleden en het op weg helpen van Sint en Piet.
Annie werd 25 jaar lang op maandagavond door haar man vanuit Dierdonk gebracht en gehaald. Hij gunde haar een avondje uit.

Namens het bestuur en alle leden werden ze heel hartelijk bedankt voor hun inzet en zang voor het koor in al die 50 jaar en als waardering kregen ze een gouden speldje opgespeld, voorstellende een G-sleutel, als blijvende herinnering en dankbaarheid van het koor. En natuurlijk werden ze ook in de bloemetjes gezet. Dora en Annie: nog veel plezier bij Kunst en Vermaak toegewenst !BOEKEN
- EN PLATENBEURS 2018

Deze beurs werd dit jaar gehouden op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober in het Parochiehuis, Gemertseweg 2 in Bakel. Meer dan 35.000 boeken, een compleet nieuwe voorraad, uitgestald per onderwerp, prijs €2 per kg.
Er was dit jaar bijzondere aandacht besteed aan de selectie en presentatie van de vinyl platen en CD's. Hartelijk dank aan Roland de Kroon hiervoor. Er zijn door Marius nieuwe kistjes gemaakt, waardoor men gemakkelijker door de platen kan "bladeren".

Hieronder een filmpje van Omroep Centraal.

 VOORJAARSCONCERT REGIO KOREN 8 april 2018


Kunst en Vermaak organiseerde op 8 april een voorjaarsconcert
in de kerk van Bakel, samen met het Houts Gemengd Koor uit Helmond, Gemengd Koor “Euphonia” uit Aarle-Rixtel en ensemble Com Cinco uit Gemert. In onderstaand filmpje 4 verkorte nummers van de in totaal 36 muziekstukken.

 

 

 

 

 

Webdesign Desitech  Bakel