VRIEND OF SPONSOR WORDEN?

Helaas worden subsidiekranen meer en meer dicht gedraaid. Daarentegen gaan de kosten steeds omhoog. Zo moesten wij alleen al voor de 2 concerten in november 2016  € 600,- voor huur bladmuziek betalen. Nog afgezien van de andere posten, die nog veel hoger waren. Al deze kosten kunnen niet opgebracht worden uit het lidmaatschap. Daarom werken alle leden enthousiast mee aan de boeken- en platenmarkten en soms andere activiteiten die wij jaarlijks organiseren. Maar ook daarmee komen we er niet helemaal.

Gelukkig zijn er veel mensen die Kunst en Vermaak een warm hart toedragen. In 2016 hebben wij weer enkele vrienden van ons koor er bij gekregen, die jaarlijks een financiële bijdrage willen leveren. Dit jaar hopen wij deze vriendenkring nog verder uit te breiden. Mede dank zij deze vrienden kunnen wij speciale producties van hoge kwaliteit verzorgen, zoals die in november 2016, waar erg veel mensen van genoten hebben.

U wordt vriend van Kunst en Vermaak door minimaal € 15,- per jaar bij te dragen, maar meer mag natuurlijk ook. Als tegenprestatie houden wij u als eerste op de hoogte van al onze optredens en andere activiteiten. Bij concerten reserveren wij voor u een plaats. Wij zijn voornemens straks op deze pagina een Vriendenlijst te publiceren, tenminste als u daar geen bezwaar tegen heeft. Als u een bedrijf heeft komt uw logo met een link naar uw website op deze pagina.

Als u vriend of sponsor wilt worden kunt u contact opnemen met onze voorzitter Ank Jonkers, tel. 0492-464826 of per email: ankjonkers@gmail.com. Maar u kunt ook meteen storten naar onze Rabobank rekening NL81 RABO 0104 1224 71 t.n.v. Kunst en Vermaak.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Op deze pagina vind u onze sponsors.
 

 

Webdesign Desitech  Bakel